Dianetics Sample
LES

Dianetikk, som ubestridelig er den mest leste og innflytelsesrike bok som noensinne er skrevet om sinnet, er forblitt en bestselger i over 50 år med 20 millioner solgte eksemplarer. Den inneholder den fullstendige beskrivelse av det reaktive sinn – den tidligere ukjente kilde til alle dine problemer, stress, usikkerhet og manglende livsglede. Dianetikk fjerner det reaktive sinn. Den er det eneste som gjør det. Dianetikk bringer dramatisk og permanent forbedring til mennesker i alle samfunnslag og blir brukt i mer enn 160 nasjoner.

 • Åpne for ditt sinns ubegrensede potensiale.
 • Fjern skadelige opplevelser, så de aldri påvirker deg igjen
 • Avslør den person du alltid har ønsket å kjenne – deg.
 • Finn ut mer »
  Dianetics Audiobook
  LYTT

  Lynet fra klar himmel som startet en verdensomspennende bevegelse. Her er Rons banebrytende bok som presenterer hans oppdagelse av det reaktive sinnet som ligger under og slavebinder Mennesket. Det er kilden til mareritt, uforklarlig frykt, opprørtheter og usikkerhet. Og her er fremgangsmåten for å bli kvitt det og oppnå det lenge søkte målet Clear.

  Finn ut mer »
  How to Use Dianetics Film
  SE

  En presentasjon av boken Dianetikk: Den moderne vitenskap om mental sunnhet begrep etter begrep – denne filmen er en visuell veileder til det menneskelige sinnet. Med alle de oppdagelsene og prosedyrene i trinn-for-trinn for den komplette forståelse det gir deg mulighet for straks begynne å anvende teknologien i Dianetikk.

  Finn ut mer »
  How to Use Diaentcis Kit
  START

  Det fullstendige Hvordan man bruker Dianetikk-settet Det komplette Hvordan man bruker Dianetikk-settet inneholder alt hva en person har bruk for å begynne eventyret med auditering og begynne på veien til clear herunder trinn-for-trinn veiledning Dianetikk: Den moderne vitenskap om mental sunnhet paperback Hvordan man bruker Dianetikk film på DVD Dianetikk Foredrag og demonstrasjoner på cd og Hvordan man bruker Dianetikk Prosedyre-guide.

  Finn ut mer »

  • L. Ron Hubbard

   L. Ron Hubbard sa en gang at det bare finnes to kriterier for å ha levd et godt liv: Gjorde man det man satte seg fore? Og var folk glade for at man levde? Som et bevis på det første har vi hele hans livsverk, som omfatter mer enn 12 000 skrifter og 3000 innspilte foredrag om Dianetikk og Scientologi.

   Finn ut mer »
  • Kontakt en auditør

   Dianetikk senter og Dianetikk auditører* finnes over hele verden. De tilbyr innledende servicer og kan hjelpe deg å begynne din reise eller få deg startet på eventyret om Dianetikk. For å finne et Dianetikk senter eller en Dianetikk auditør nær der du bor, fyll ut feltene til høyre. Vennligst fyll ut ditt navn, postnummer og e-post adresse, så vi kan finne ditt nærmeste Dianetikk senter eller Dianetikk auditør og kan besvare din forespørsel. *Auditør: Den person som administrerer Dianetikk terapi. Å auditere betyr «å lytte» og også «å beregne». Finn ut mer »